Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Leżenie

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę dziwne pytanie, ale irytuje mnie, że w tej grze nie ma leżenia... Autorzy coś może mówili kiedyś o leżeniu? Ktoś wie czemu tego nie ma w tej grze? Może mówili że kiedyś zrobią? Silnik nie pozwala? Irytuje mnie jak gram snajperem i kurde nie mogę się położyć...

Opublikowano

A mam jeszcze pytanie, co daje ta mniejsza widoczność (umiejętność) dla snajpera w 3 tierze? Ludzie nie widzą po śmierci Kill Cama czy coś innego?

Opublikowano

Gdyby było leżenie to już chuj. Zabić snajpera i tak jest problem a co dopiero jakby sie w cieniu schował. Może jeszcze usunąć kamere śmierci ?

Opublikowano

Lezenie bylo by bardziej psujace rozgrywke niz polepszajace ja. Najlepiej by wyszli na tym kamperzy (szczegolnie ci ktorzy napiepszaja po 300m) na wszystkich mapach od Sharqi po Oman. Ale fajnie by z drugiej strony bylo by ich sciagac z kosy np. xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

a u mnie to w bad company 2 pisza jak im dojebuje sobie zmojego kochanego m90 ;_;

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...